Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Kauniit uurnat

Puu-uurnat

Uurnavalikoimassamme on useita erilaisia puu-uurnamalleja. Uurnien valmistusmateriaalina on mm. mänty, koivu, mahonki ja tammi. Mänty-uurnat ovat malliston ekologisimpia, täysin käsityönä tehtyjä, puuöljyllä tai kuultomaalilla käsiteltyjä selkeälinjaisia kaunottaria. Mäntyuurnissa ei ole käytetty lainkaan metallia, uurnan kansi suljetaan tappiliitoksella ja liimalla. Kaikkien uurnamallien mukana toimitetaan laskunaru, jolla uurna voidaan sujuvasti laskea uurnahautaan.

Kartonki- ja levyuurnat

Valikoimaamme kuuluvat myös kartonkiuurnat, jotka taidokkaiden taitosten ansiosta voidaan sulkea täysin ilman liimaa ja metalleja. Todellinen ekotuote siis. Levyuurnat on koristeltu kultaisilla lintu-maalauksilla. Levyuurnia on saatavana kahta mallia – suoralinjaista ja alaspäin kapenevaa, molempia malleja valkoisena ja mustana. Kaikkiin uurnamalleihin kuuluu laskunaru, jonka avulla uurna lasketaan sujuvasti uurnahautaan.

Kolumbaariouurnat

Valikoimastamme myös saatavilla metallista valmistetut kolumbaariouurnat. Osa Suomen seurakunnista edellyttää, että kolumbaarioon sijoitettavan uurnan tulee olla täysin maatumaton. Kolumbaariouurnaa on saatavilla kahta eri värisävyä.

 


Meidän uurnat

 

Tarjouspyyntö
Jätä soittopyyntö