Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Vaasa

  Hautauspalvelut lähellä sinua

  Ekohautaus.fi tarjoaa mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyjä sähköisesti verkossa juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Vaihtoehtoisesti asioinnin voi hoitaa myös puhelimitse. Olemme ekologinen ja edullinen, asiallisesti palveleva hautaustoimisto. Palvelemme asiakkaita Vaasassa ja lisäksi lähes koko muun Suomen alueella. Asiakas saa vapaasti valita mitä palveluntarjoajaa käyttää hautauspalveluihin, mutta tarjouspyyntö kannattaa aina jättää joka tapauksessa myös ekohautaus.fi -sivulle, oli kyseessä vainajan kuljetuspalvelu tai muu hautajaisjärjestelyihin liittyvä asia. Hinnasto-osiosta löydät helposti kaikki olennaiset ja tarvittavat hintatiedot palveluihimme liittyen.

  Ilmoitetut hinnat ovat aina palveluidemme kokonaishintoja, eli ne kattavat kaiken, mitä yksinkertaisimmillaan tarvitaan hautauksen järjestämiseen. Tähän sisältyy valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen ja arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä lisäksi tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja myös toimitus. Kokonaishintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit helposti valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Aina tarvittaessa laadimme asiakkaan pyynnöstä erillisen, yksilöidyn palvelutarjouksen. Tarjouspyyntö kannattaa jättää esimerkiksi tilanteissa, joissa tarvitaan vainajan kuljetus hinnastossamme mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä, tai mahdollisesti useampia erillisiä vainajakuljetuksia (esimerkkinä hoitolaitos-kirkko ja kirkko-krematorio). Myös muulla tavalla yksilöllisestä palvelukokonaisuudesta on hyvä pyytää erillinen tarjous.

  Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Vaasa ja lisäksi miltei koko muu Suomi. Panostamme asialliseen ja hienotunteiseen palveluun, ja hautaustoimistona olemme kohtuuhintainen ja ekologinen valinta. Ekologisuus tarkoittaa meille esimerkiksi ympäristöystävällisten materiaalien suosimista arkuissa ja uurnissa.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö