Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Turku

  Ekologiset hautajaiset

  Ekohautaus.fi on hautaustoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa hautausjärjestelyt itselle sopivimpana ajankohtana sähköisesti verkossa. Vaihtoehtoisesti järjestelyt voi halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Olemme ekologinen ja edullinen asiallisesti palveleva hautaustoimisto, joka palvelee asiakkaita toimialueena Turku ja lisäksi miltei koko muu Suomi. Voit vapaasti valita sen, miltä palvelutuottajalta hankit hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös sivustollemme, oli kyseessä sitten vainajan kuljetus tai jokin hautajaisjärjestelyihin liittyvä asia. Kaiken tarvittavan tiedon hinnoitteluun liittyen löydät sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Aina tarvittaessa voimme laatia asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn tarjouspyynnön. Tarjous on hyvä kysyä esimerkiksi silloin, kun tarvitaan useampi vainajan kuljetus (esimerkkinä kuljetus hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon) tai kuljetus hinnastossa mainittujen alueiden välillä tai kokonaan niiden ulkopuolella. Myös muulla tavalla yksilöllisistä palvelukokonaisuuksista kannattaa pyytää erillinen tarjous.

  Sivuiltamme löytyvät hintatiedot koskevat palveluiden kokonaishintoja, jotka kattavat käytännössä kaiken sen, mitä yksinkertaisimmillaan tarvitaan hautauksen järjestämiseen. Tähän sisältyy valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen ja arkkuun laittaminen, vainajan kuljetus, sekä kaikkien tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Palvelupaketin hinta ei kata uurnaa, mutta kohtuuhintaisesta valikoimastamme voit helposti valita mieleisesi. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin; ne voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Turku ja lisäksi lähes koko muu Suomi. Hautaustoimistona olemme ekologinen ja kohtuuhintainen vaihtoehto, jonka palvelu on asiallista ja hienotunteista.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö