Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Tampere

  Edulliset hautajaiset

  Olemme ekologinen ja edullinen hautaustoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden hautausjärjestelyiden tekemiseen sähköisesti verkossa juuri itselle parhaiten sopivana ajankohtana. Asioinnin voi halutessaan hoitaa myös puhelimen välityksellä. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Tampere ja lisäksi miltei koko muu Suomi. Asiakas saa vapaasti valita sen, miltä palveluntarjoajalta hankkii hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää lisäksi aina myös ekohautaus.fi -sivujen kautta. Hoidamme niin vainajan kuljetukseen ja hautajaisjärjestelyihin liittyviä asioita. Kaiken tarvittavan tiedon hintoihin liittyen löydät helposti Hinnasto-osiosta.

  Asiakkaan pyynnöstä voimme tarvittaessa laatia myös yksilöidyn palvelutarjouksen, jollaista kannattaa kysyä aina jos tarvetta on esimerkiksi vainajan kuljetukselle hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä, tai mikäli tarvitaan useampi erillinen kuljetus (kuten kuljetus hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon). Tarjouspyyntö on hyvä jättää myös silloin, jos tarvetta on muulla tavalla yksilölliselle palvelukokonaisuudelle. Palvelemme mielellämme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. 

  Sivuillamme ilmoitetut hinnat ovat palvelun kokonaishintoja ja ne kattavat käytännössä kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan. Tähän sisältyy valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen ja arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Palvelun kokonaishintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit helposti valita mieleisesi valikoimaamme kuuluvista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Tarjoamme asiallisen ja hienotunteisen palvelun asiakkaille toimialueella Tampere, sekä lisäksi miltei koko muu Suomi. Hautaustoimistona olemme kohtuuhintainen ja ekologinen valinta, eli käytämme ensisijaisesti luonto- ja ympäristöystävällisiä materiaaleja niin arkuissa kuin myös uurnissa. 

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö