Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Seinäjoki

  Kauniit hautajaiset

  Ekohautaus.fi tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä tarvittavat hautausjärjestelyt sähköisesti verkossa juuri itselle parhaiten sopivimpana ajankohtana, ja vaihtoehtoisesti asioinnin voi halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Olemme ekologinen ja edullinen hautaustoimisto, ja palvelemme asiakkaita toimialueenamme Seinäjoki ja lisäksi miltei koko muu Suomi. Meillä asioidessaan asiakas voi vapaasti valita, mitä palvelutuottajaa käyttää hautauspalveluissa, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös sivustollemme, liittyipä asia sitten hautausjärjestelyihin tai vainajan kuljetukseen. Kaiken tarvittavan tiedon voimassaoleviin hintoihin liittyen löydät helposti Hinnasto-osiosta.

  Aina tarpeen vaatiessa voimme laatia asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn palvelutarjouksen. Erillinen tarjous kannattaa pyytää aina jos tarvetta on esimerkiksi vainajan kuljetukselle hinnastossa mainittujen alueiden välillä tai kokonaan niiden ulkopuolella, tai mikäli tarvetta on useammalle erilliselle vainajakuljetukselle (esimerkkinä hoitolaitos-kirkko ja sen jälkeen kirkko-krematorio). Myös muulla tavalla yksilöllisistä palvelukokonaisuuksista on hyvä pyytää oma, yksilöity tarjous.

  Sivuiltamme löytyvät hintatiedot koskevat palveluidemme kokonaishintoja. Käytännössä kokonaishintaan kuuluu kaikki se, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan: valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen ja arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Kokonaishinta ei kata uurnaa, mutta voit helposti valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Hautaustoimistona olemme ekologinen ja kohtuuhintainen valinta. Tarjoamme asiallisen ja hienotunteisen palvelun asiakkaille toimialueenamme Seinäjoki sekä lisäksi lähes koko muu Suomi.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö