Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto rRuma

  Ammattitaitoista palvelua

  Ekohautaus.fi on edullinen ja ekologinen hautaustoimisto, joka palvelee asiakkaita Raumalla ja lisäksi lähes koko muun Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkossa juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii. Halutessaan asioinnin voi hoitaa myös puhelimitse. Tarjoamme asiallisen palvelun kohtuullisella hinnalla. Asiakas voi vapaasti valita sen, miltä palvelutuottajalta hankkii hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa aina joka tapauksessa jättää myös ekohautaus.fi -sivujen kautta, olipa kyseessä hautajaisjärjestelyihin liittyvä asia tai vainajan kuljetus. Kaiken tarvittavan informaation hintoihin liittyen löydät kätevästi sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Sivuillamme ilmoitetut hinnat ovat palvelun kokonaishintoja. Hintaan kuuluu valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen ja arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä kaikkien tarvittavien asiakirjojen laadinta ja toimitus. Kokonaishinta kattaa siis käytännössä kaiken sen, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan. Palvelupaketin hintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit helposti valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Tarvittaessa laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn palvelutarjouksen. Se on hyvä kysyä esimerkiksi silloin, kun tarvitaan useampia vainajakuljetuksia (kuten hoitolaitokselta kirkkoon ja kirkolta krematorioon), vainajan kuljetusta hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä, tai muulla tavalla yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia.

  Hautaustoimistona olemme ekologinen valinta, ja tarjoamme asiakkaille hienotunteisen ja asiallisen palvelun. Toimialueemme kattaa Rauman lisäksi lähes koko muun Suomen.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö