Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Porvoo

  Ekologinen hautaustoimisto

  Olemme ekologinen ja edullinen hautaustoimisto, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkossa itselle parhaiten sopivana ajankohtana. Halutessaan asioinnin voi toki hoitaa myös puhelimitse. Palvelemme asiallisesti ja kohtuullisella hinnalla toimialueenamme Porvoo sekä lisäksi lähes koko muu Suomi. Voit täysin vapaasti valita sen, miltä palvelutuottajalta hautauspalvelut hankit, mutta tarjouspyyntö kannattaa aina joka tapauksessa jättää lisäksi myös ekohautaus.fi -sivuston kautta, oli kyseessä sitten vainajan kuljetus tai jokin muu hautajaisjärjestelyihin liittyvä asia. Olennaiset hintatiedot löydät helposti Hinnasto-osiosta.

  Sivuiltamme löytyvät hinnat ovat palveluiden kokonaishintoja, eli ne käsittävät kaiken mitä yksinkertaisimmillaan tarvitaan hautauksen järjestämiseen. Tähän kuuluu valittu arkku, sekä vainajan vaatteet, pukeminen, arkkuun laitto ja kuljetus. Palveluun sisältyy myös tarvittavien asiakirjojen laadinta ja niiden toimistus. Kokonaishinta ei kata uurnaa, mutta voit valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Voimme laatia tarvittaessa asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn palvelutarjouksen, joka on hyvä pyytää etenkin silloin, jos kyseessä on yksilöllinen, peruspalvelusta poikkeava kokonaisuus. Tarjous kannattaa pyytää myös silloin, kun tarvitaan useampi erillinen vainajakuljetus (esimerkiksi kuljetus hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon) tai jos kuljetus halutaan hinnastossa mainittujen alueiden välille tai kokonaan niiden ulkopuolella.

  Hautaustoimistona olemme ekologinen ja kohtuuhintainen valinta, ja palvelumme on asiallista ja hienotunteista. Toimialueemme on Porvoo ja lisäksi miltei koko muu Suomi.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö