Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Pori

  Kauniit hautajaiset

  Jos haluat tehdä hautausjärjestelyt itsellesi parhaiten sopivimpana ajankohtana sähköisesti verkossa, se onnistuu meidän kauttamme. Ekohautaus.fi on edullinen ja ekologinen hautaustoimisto, joka palvelee asiakkaita verkossa, ja halutessaan asioinnin voi toki hoitaa myös puhelimitse. Palvelemme asiakkaita asiallisesti ja kohtuullisella hinnalla toimialueenamme Pori ja lisäksi miltei koko muu Suomi. Asiakas saa vapaasti valita mitä palvelutuottajaa haluaa käyttää hautauspalveluita valitessaan, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa aina jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle, koski asia sitten vainajan kuljetusta tai hautajaisjärjestelyjä. Kaiken oleellisen hintainformaation löydät kätevästi sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Sivuiltamme löytyvät hinnat ovat palveluiden kokonaishintoja, jotka kattavat kaiken mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan. Käytännössä tämä kattaa asiakkaan valitseman arkun, vainajan vaatteet, vainajan pukemisen, vainajan arkkuun laiton, vainajan kuljetuksen ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen laatimisen ja toimituksen. Palvelupaketin hintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin; ne voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Voimme tarvittaessa myös laatia yksilöllisen tarjouksen palvelustamme asiakkaan pyynnöstä. Yksilöity tarjous kannattaa pyytää esimerkiksi jos tarvetta on useammalle erilliselle vainajan kuljetukselle (kuten esimerkiksi hoitolaitos-kirkko ja sen jälkeen kirkko-krematorio) tai kuljetukselle hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä. Myös muulla tavalla yksilöllisistä palvelukokonaisuuksista on hyvä pyytää erillinen tarjous.

  Tarjoamme asiallisen ja hienotunteisen palvelun, ja hautaustoimistona olemme ekologinen valinta. Palvelemme asiakkaita Porissa ja lisäksi lähes koko muun Suomen alueella.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö