Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Oulu

  Hienotunteista palvelua

  Ekohautaus.fi on hautaustoimisto, jonka toimialue on Oulu ja miltei koko Suomi. Olemme hienotunteisesti palveleva, ekologinen ja edullinen hautaustoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt itselle parhaiten sopivana ajankohtana sähköisesti verkossa. Halutessaan asioinnin voi hoitaa myös puhelimitse. Tarjoamme kohtuuhintaisen ja asiallisen palvelun. Meillä asiakas voi vapaasti valita sen, miltä palvelutuottajalta  hankkii hautaukseen liittyvät palvelut, tosin tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle, olipa kyseessä esimerkiksi hautajaisjärjestelyt tai vainajan kuljetus. Kaikki tarvittavat hintatiedot löydät helposti sivuiltamme Hinnasto-osiosta .

  Joissakin tilanteissa on hyvä pyytää meiltä yksilöity palvelutarjous, jonka laadimme aina tarvittaessa asiakkaan pyynnöstä. Tarjous on hyvä kysyä mikäli kyseessä on jollain tavalla peruspaketista poikkeava yksilöllinen palvelukokonaisuus, tarve useammalle erilliselle vainajan kuljetukselle (esimerkkinä hoitolaitos-kirkko ja kirkko-krematorio) tai esimerkiksi kuljetus hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä. Haluamme tarjota juuri tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan palvelun.  

  Sivultamme löytyvät hinnat ovat palveluiden kokonaishintoja, jotka pitävät sisällään kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan. Käytännössä tämä tarkoittaa valittua arkkua, vainajan vaatteita, pukemista ja arkkuun laittoa, vainajan kuljetusta, sekä vaadittavien asiakirjojen laatimista ja toimitusta. Uurna ei sisälly kokonaishintaan, mutta voit valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Tarjoamme hienotunteisen ja asiallisen palvelun edullisella hinnalla. Hautaustoimistona olemme ekologinen valinta ja palvelemme asiakkaita Oulun lisäksi miltei koko Suomen alueella.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö