Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Lahti

  Edullinen hautaustoimisto

  Olemme ekologinen ja edullinen, asiallisesti palveleva hautaustoimisto. Ekohautaus.fi tarjoaa mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkossa itselle parhaiten sopivimpana ajankohtana, ja halutessaan asioinnin voi hoitaa myös puhelimitse. Palvelemme asiakkaita kohtuullisella hinnalla toimialueenamme Lahti ja lisäksi lähes koko muu Suomi. On asiakkaan vapaasti valittavissa, miltä palvelutuottajalta hautauspalvelut hankkii, mutta tarjouspyyntö on joka tapauksessa hyvä jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle, olipa kyseessä vainajan kuljetus tai hautajaisjärjestelyt. Kaikki olennaiset ja tarvittavat hintatiedot löydät helposti sivuiltamme.

  Joissakin tilanteissa on hyvä pyytää palvelustamme erillinen, yksilöllinen palvelutarjous. Yksilöity tarjouspyyntö kannattaa kysyä esimerkiksi silloin, kun tarvetta on useammalle erilliselle vainajakuljetukselle; esimerkiksi hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon. Tarjous on hyvä kysyä myös jos vainajan kuljetus halutaan hinnastossa mainittujen alueiden välille tai mahdollisesti kokonaan niiden ulkopuolella, tai mikäli kyseessä on muulla tavalla yksilöllinen palvelukokonaisuus.

  Sivuiltamme löytyvät hinnat ovat palveluiden kokonaishintoja, jotka kattavat käytännössä kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan. Palvelun hinta kattaa valitun arkun, vainajan vaatteet, pukemisen ja arkkuun laiton, vainajan kuljetuksen, sekä tarvittavien asiakirjojen laatimisen ja toimituksen. Palvelun kokonaishinta ei kata uurnaa, mutta voi helposti valita mieleisesi valikoimaamme kuuluvista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Kuopio ja lisäksi lähes koko muu Suomi. Olemme ekologinen hautaustoimisto, joka palvelee asiallisesti ja hienotunteisesti kohtuullisella hinnalla.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö