Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Kuopio

  Ekologinen hautaustoimisto

  Ekohautaus.fi on ekologinen ja edullinen hautaustoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden hoitaa hautaukseen liittyvät järjestelyt sähköisesti verkossa itselle parhaiten sopivimpana ajankohtana. Halutessaan kanssamme pystyy asioimaan myös puhelimitse. Palvelemme asiakkaita hienotunteisesti ja kohtuullisella hinnalla toimialueenamme Kuopio sekä lähes koko muu Suomi. Meillä asiakas voi vapaasti valita, mitä palveluntarjoajaa käyttää hankkiessaan hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös ekohautaus.fi -sivuston kautta, olipa kyseessä sitten hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat tai vainajan kuljetus.

  Tarpeen vaatiessa voimme laatia asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn tarjouksen palvelustamme. Se on erityisen hyvä pyytää esimerkiksi silloin, kun on tarvetta useammalle erilliselle vainajakuljetukselle (esimerkkinä hoitolaitokselta kirkkoon ja kirkolta krematorioon) tai kuljetukselle hinnastossa mainittujen alueiden välillä tai kokonaan niiden ulkopuolella. Myös muulla tavalla yksilöllisistä palvelukokonaisuuksista kannattaa aina pyytää erillinen tarjous.

  Valittu arkku, vainajan vaatteet, pukeminen, arkkuun laitto ja kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus sisältyvät aina sivuillamme ilmoitetun kokonaispalvelun hintaan; kokonaishinta kattaa siis kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan. Palvelupaketin hinta ei kata uurnaa, mutta voit valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Palvelemme asiakkaita Kuopiossa ja lisäksi miltei koko muun Suomen alueella. Hautaustoimistona olemme ekologinen ja edullinen valinta, ja tarjoamme asiallisen ja hienotunteisen palvelun.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö