Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Kotka

  Kauniit hautajaiset

  Ekohautaus.fi on hautaustoimisto, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkossa juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Halutessaan asioinnin voi vaihtoehtoisesti hoitaa myös puhelimitse. Hautaustoimistona olemme sekä ekologinen, että edullinen, ja palvelemme asiakkaita Kotkan seudun lisäksi miltei koko Suomessa. Voit vapaasti valita, miltä palvelutuottajalta hankit hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle, olipa kyseessä hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat tai vainajan kuljetus. Kaiken tarvittavan informaation hintoihin liittyen löydät sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Mainitut palvelun kokonaishinnat sisältävät kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan: valittu arkku, vainajan vaatteet, vainajan pukeminen, vainajan arkkuun laitto, vainajan kuljetus ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen laatiminen sekä toimitus. Palvelupaketin hintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit valita sopivan valikoimaamme kuuluvista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Tarpeen vaatiessa laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn palvelutarjouksen. Se on hyvä pyytää esimerkiksi jos tarvitaan useampia vainajakuljetuksia (esimerkiksi hoitolaitos-kirkko ja kirkko-krematorio) tai vainajan kuljetusta hinnastossa mainittujen alueiden välillä tai niiden ulkopuolella. Myös muulla tavoin yksilölliset palvelukokonaisuudet ovat sellaisia, joista kannattaa pyytää erillinen tarjous.

  Palvelumme on asiallista ja hienotunteista. Olemme ekologinen hautaustoimisto ja palvelemme asiakkaita toimialueena Kotka sekä lähes koko muun Suomen alue.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö