Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Karjaa

  Hautauspalvelut lähellä sinua

  Tarjoamme mahdollisuuden hautausjärjestelyiden hoitamiseen sähköisesti verkossa juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Ekohautaus.fi on edullinen ja ekologinen hautaustoimisto, joka palvelee asiakkaita Karjaalla ja myös laajemmin lähes koko muun Suomen alueella. Halutessasi voit hoitaa asioinnin myös puhelimitse. Meillä asiakas voi vapaasti valita, miltä palvelutuottajaa käyttää hautauspalveluissa, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle, olipa kyseessä vainajan kuljetus tai jokin hautajaisjärjestelyihin liittyvä asia. Palvelemme asiallisesti ja kohtuullisella hinnalla.

  Sivuiltamme löytyvät hinnat koskevat aina palvelun kokonaishintoja. Kokonaishinta kattaa kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan: asiakkaan valitsema arkku, vainajan vaatteet, pukeminen, arkkuun laitto ja kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laadinta ja toimitus. Uurna ei sisälly palvelukokonaisuuden hintaan, mutta voit valita mieleisesi valikoimastamme löytyvistä kohtuuhintaisista uurnista. Huom; hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Asiakkaan pyynnöstä voimme tarvittaessa laatia myös yksilöllisen palvelutarjouksen. Tarjouspyyntö on hyvä kysyä esimerkiksi silloin, kun on tarve useammalle vainajakuljetukselle, kuten hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon. Tarjous kannattaa kysyä myös jos vainajan kuljetus halutaan hinnastossa mainittujen alueiden välille tai niiden ulkopuolella, tai kyseessä on muulla tavalla peruspalvelusta poikkeava palvelukokonaisuus.

  Palvelumme on asiallista ja hienotunteista. Olemme ekologinen hautaustoimisto ja palvelemme asiakkaita toimialueenamme Karjaa ja miltei koko Suomi.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö