Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Jyväskylä

  Hautauspalvelut tarpeidesi mukaisesti

  Ekohautaus.fi palvelee asiakkaita paikkakunnalla Jyväskylä sekä lähes koko muun Suomen alueella. Olemme ekologinen ja edullinen hautaustoimisto. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä tarvittavat hautausjärjestelyt juuri sinulle parhaimpana ajankohtana sähköisesti verkossa, juuri sinun tarpeidesi mukaan. Halutessasi voit hoitaa asioinnin myös puhelimitse. Voit vapaasti valita, miltä palvelutuottajalta haluat hankkia hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää lisäksi ekohautaus.fi -sivustolle. Palveluihimme kuuluvat kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat sekä esimerkiksi vainajan kuljetus. Kaiken oleellisen hintoihin liittyvän informaation löydät helposti sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Voimme tarvittaessa laatia asiakkaan pyynnöstä myös yksilöidyn palvelutarjouksen, joka kannattaa pyytää mikäli kyseessä on tavallisesta palvelupaketista eroava yksilöllinen palvelukokonaisuus. Tarjous on hyvä pyytää myös mikäli tarvetta on useammalle vainajakuljetukselle, esimerkkinä kuljetus hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon, tai jos kuljetus tarvitaan hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolelle tai niiden välille. Olethan siis yhteydessä, jos tarvitset erikseen yksilöityä palvelua.

  Sivuiltamme löytyvät hintatiedot kertovat aina palveluiden kokonaishinnat; kokonaishinta kattaa kaiken mitä yksinkertaisimmillaan vaaditaan hautauksen järjestämiseen. Tähän peruspalveluun kuuluu valittu arkku, vainajan vaatteet, vainajan pukeminen, vainajan arkkuun laitto ja vainajan kuljetus, sekä kaikkien vaadittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Palvelupaketin hinta ei kata uurnaa, mutta voit valita mieleisesi valikoimaamme kuuluvista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Olemme ekologinen hautaustoimisto ja palvelemme asiakkaita asiallisesti ja hienotunteisesti kohtuullisella hinnalla. Pyrimme olemaan kokonaisvaltaisesti palveleva sekä välittävä hautaustoimisto. Toimialueemme on Jyväskylä ja lisäksi miltei koko muu Suomi. Anna meidän auttaa – palvelemme joustavasti ja sujuvasti. 

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö