Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Hyvinkää

  Hautaustoimisto lähellä sinua

  Ekohautaus.fi on ekologinen ja edullinen Hyvinkään ja lähes koko Suomen alueella palveleva hautaustoimisto. Meillä saat mahdollisuuden tehdä hautausjärjestelyt juuri itsellesi parhaiten soveltuvana ajankohtana sähköisesti verkossa, asioinnin voi toki halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Tarjoamme asiallisen ja kohtuuhintaisen palvelun. Se miltä palvelutuottajalta hautauspalvelut hankkii, on vapaasti asiakkaan valittavissa, mutta tarjouspyyntö kannattaa aina jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle. Hoidamme luotettavasti hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat tai vainajan kuljetuksen – mitä ikinä tarvitset. Hintatiedot löydät sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Aina tarvittaessa laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn tarjouksen palvelustamme. Palvelutarjous kannattaa pyytää esimerkiksi silloin, jos tarvetta on useammalle vainajakuljetukselle (esimerkkinä hoitolaitokselta kirkkoon ja sen jälkeen kirkolta krematorioon), vainajan kuljetukselle hinnastossa mainittavien alueiden ulkopuolella tai niiden välillä. Voit pyytää tarjousta aina kun kyseessä on mikä tahansa muulla tavoin yksilöllinen palvelukokonaisuus.

  Sivuiltamme löytyvät hintatiedot ovat aina palveluiden kokonaishintoja, jotka kattavat kaiken mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan tarvitaan. Palveluun sisältyy valittu arkku, vainajan pukeminen, vainajan arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laatiminen ja toimitus. Palvelupaketin hinta ei kata uurnaa, mutta voit valita mieleisesi valikoimassamme olevista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei kuulu palveluumme tai mainittuihin hintoihin; ne voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Hautaustoimistona olemme ekologinen valinta ja tarjoamme hienotunteisen ja asiallisen palvelun kohtuullisella hinnalla. Toimialueeseemme kuuluu Hyvinkää ja lisäksi miltei koko Suomi. Kun etsit luotettavaa hautaustoimistoa – anna meidän auttaa.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö