Jätä soittopyyntö


  Hautaustoimisto Espoo

  Kauniit hautajaiset ekologisesti

  Ekohautaus.fi on Espoossa ja miltei koko Suomessa palveleva ekologinen ja edullinen hautaustoimisto. Meillä voit tehdä hautausjärjestelyt sähköisesti verkon kautta juuri itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. Vaihtoehtoisesti asioinnin voi halutessaan hoitaa myös puhelimitse. Palvelemme asiallisesti ja kohtuullisella hinnalla. Asiakas voi vapaasti valita, miltä palveluntarjoajalta hankkii hautauspalvelut, mutta tarjouspyyntö kannattaa joka tapauksessa jättää myös ekohautaus.fi -sivustolle. Hoidamme niin hautajaisjärjestelyt kuin vainajan kuljetuksen. Kaikki tarvittavat hintatiedot löytyvät sivuiltamme Hinnasto-osiosta.

  Tarvittaessa laadimme asiakkaan pyynnöstä yksilöidyn tarjouksen palvelustamme. Tarjouspyyntö on hyvä jättää esimerkiksi jos tarvitaan useampia erillisiä vainajakuljetuksia (kuten hoitolaitos-kirkko ja sen jälkeen kirkko-krematorio), vainajan kuljetusta hinnastossa mainittujen alueiden ulkopuolella tai niiden välillä, tai muutoin yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia.

  Sivuiltamme löytyvät hinnat ovat aina täysien palvelukokonaisuuksien hintoja. Valittu arkku, vainajan vaatteet, vainajan pukeminen ja arkkuun laitto, vainajan kuljetus, sekä tarvittavien asiakirjojen laadinta ja toimitus kuuluvat hintaan. Kokonaishinta kattaa siis käytännössä kaiken, mitä hautauksen järjestämiseen yksinkertaisimmillaan vaaditaan. Palvelupaketin hintaan ei sisälly uurnaa, mutta voit vapaasti valita mieleisesi valikoimissamme olevista kohtuuhintaisista uurnista. Hautajaiskukkien toimitus ei sisälly palveluumme tai mainittuihin hintoihin. Hautajaiskukat voit vapaavalintaisesti tilata helposti suoraan esimerkiksi paikallisesta kukkakaupasta.

  Käytämme laadukkaita, kokopuusta valmistettuja arkkuja. Arkkuvalmistajamme valmistaa arkut alusta loppuun omalla verstaallaan, ja ostamme arkut suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Arkkujen materiaalivalinnoissa on huomioitu seurakuntien ja krematorioiden vaatimukset materiaaleista sekä luonnollisesti ekologisuus, niin arkkujen sisä- kuin ulkopuolenkin materiaaleissa. Kaikki arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkattavaksi että haudattavaksi.

  Uurnavalikoimassamme on useita erilaisia puu-uurnamalleja. Uurnien valmistusmateriaalina on mm. mänty, koivu, mahonki ja tammi. Mänty-uurnat ovat malliston ekologisimpia, täysin käsityönä tehtyjä, puuöljyllä tai kuultomaalilla käsiteltyjä selkeälinjaisia kaunottaria eikä niissä ole käytetty lainkaan metallia, uurnan kansi suljetaan tappiliitoksella ja liimalla. Valikoimaamme kuuluvat myös kartonkiuurnat, jotka taidokkaiden taitosten ansiosta voidaan sulkea täysin ilman liimaa ja metalleja ekologisesti. Valikoimastamme myös saatavilla metallista valmistetut kolumbaariouurnat. On otettava huomioon, että osa Suomen seurakunnista edellyttää kolumbaarioon sijoitettavan uurnan olevan täysin maatumaton. Uurnan mukana tulee aina laskunaru.

  Hautaustoimistona olemme ekologinen vaihtoehto ja panostamme hienotunteiseen ja asialliseen palveluun. Palvelemme asiakkaita paikkakunnalla Espoo sekä lisäksi lähes koko muun Suomen alueella.

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö