Jätä soittopyyntö


  Arkut

  Laadukkaita kokopuusta valmistettuja arkkuja

  Kokopuiset mänty- ja tammiarkut

  Käytämme laadukkaita, kokopuusta valmistettuja arkkuja. Kokopuinen arkku on arkunjaloista harjalautaan täyttä luonnonmateriaalia – täyttä puuta. Rungossa ei ole käytetty kalustelevyä tai muita puujalosteita. Mäntyarkun puumateriaalin tuottaa suomalainen metsäteollisuus. Arkkuvalmistajamme valmistaa arkut alusta loppuun omalla verstaallaan. Ostamme arkut suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa arkkujen edullisen hintatason.

  Yksilölliset arkut

  Arkkuvalikoimastamme löytyy myös Mänty Eko-arkku, joka voidaan maalata asiakkaan värisävytoiveiden pohjalta omalla verstaallamme. Arkkuun voi lisäksi valita kultaiset ristiruuvit, kultaiset lehväruuvit tai piiloruuvit.

  Arkkujen ekologisuus

  Arkkujen materiaalivalinnoissa on huomioitu seurakuntien ja krematorioiden vaatimukset materiaaleista sekä luonnollisesti ekologisuus, niin arkkujen sisä- kuin ulkopuolenkin materiaaleissa. Kaikki arkkumallimme soveltuvat sekä tuhkattavaksi että haudattavaksi. Käytämme kotimaisia vesiohenteisia pellavaöljymaaleja, mikä on sävytettävissä yleisempien värikarttojen sävyillä. Arkun sisäpuolinen vuotosuoja on valmistettu biohajoavasta HORTON-kalvosta, joka maatuu helposti. Arkkujen täytteenä käytetään erilaisia hyötymateriaaleja, kuten arkun valmistuksessa syntyvää puulastua ja kierrätyspaperia. Sisäverhoilu valmistetaan puuvilla- tai pellavakankaasta, kuten myös arkkuun kuuluvat peitto, tyyny ja kasvoliina.


  Arkkumme

   

  Tarjouspyyntö
  Jätä soittopyyntö